Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu s-a decis demararea procesului de suspendare, pentru că liderii PSD așteaptă să vadă decizia oficială a președintelui în privința revocării Laurei Codruța Kovesi.

”Vreau să fac o precizare. Noi nu avem o decizie a CCR, avem un comunicat. În momentul în care CCR va publica decizia, atunci vom aștepta să vedem decizia președintelui și ulterior vom acționa în consecință.

Nu vom fi de acord ca cineva, oricine ar fi acela să se plaseze deasupra Constituțiie. În afara acestor colegi de la noi, care sunt foarte avansați. Noi în partid nu am discutat despre suspendare, deocamdată.

Am văzut idei năstrușnice în spațiul public, idei cum este cea a domnului Cioloș să facem un referendum pentru o decizie a Curții Constituționale.

Am văzut un alt lider de partid, denunțătorul, care spunea că deciziile CCR nu sunt opozabile președintelui. Ce mi se pare foarte grav este faptul că acești oameni au idei care susțin dictatura în România. Democrația are bune și rele, dar este singurul sistem care permite unui stat democratic să funcționeze”, a spus Liviu Dragnea.

Sursa: stiripesurse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here