Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care vorbește despre „bizarii fani ai ființelor Kovesi și Klaus”, spunând că Mălin Bot ”e doar unul dintre vectorii urii de care se slujește Noua Securitate”. Nu este exclus nici Rareș Bogdan, despre care Liviu Pleșoianu spune că este o ”specie înrudită” cu Mălin Bot.

Vă redăm integral postarea:

”Bizarii fani ai ființelor Kovesi și Klaus

Am avut ocazia de a urmări îndeaproape agresivitatea de balamuc a acestui pseudojurnalist scelerat. Această ființă bizară, care – strict ca formă – aduce întrucâtva a om, are un singur scop în viață și o singură misiune: să incite și să se autovictimizeze. E doar unul dintre Vectorii URII de care se slujește Noua Securitate de mai bine de 14 ani. …Atâta doar că sunt niște probleme pe undeva și cu politica de cadre a Statului Paralel. Straniul ipochimen delirant este doar un propagandist slab dotat intelectual și un instigator prost pregătit. Cu resurse interioare primare, ființa BOT e, după toate aparențele, un neanderthalian teleportat în zilele noastre spre consternarea publicului uman. Călătoria în timp este, iată, posibilă…

P.S. Evident, elucubrațiile cu efect halucinogen ale sub-mediocrului tulburat nu sunt înțelese și apreciate decât de exponenții unei alte bizare specii înrudite, căreia specialiștii îi spun „Rareș Bogdan-TALIBAN”. O specie la fel de rudimentară și cu aceleași apucături delirant-primitive”, scrie pe Facebook, Liviu Pleșoianu.

Textul este însoțit de această fotografie în care apare Mălin Bot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here