Liviu Pleșoianu, înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențiale, a scris, pe Facebook, că oamenii care votează partidul „nu vor doar pâine”. El a mai scris că electoratul este format din oameni demni care nu sunt dispuși „să se târască pentru a primi acea pâine”.


„Probabil ultimul meu mesaj către un CEX PSD… Să ținem cont, să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, ei nu sunt doar un mare stomac… Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală, care vor pâine, cum vrem cu toții, dar care nu sunt dispuși să se târască pentru a primi acea pâine! La aproape 30 de ani de la Revoluție, ce vă rog eu astăzi, indiferent cum votați, este să votați astfel încât să triumfe adevărul, nu ipocrizia! Să triumfe curajul, nu frica! Să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată! Să triumfe dreptatea, nu injustiția și, mai mult decât orice, să triumfe România, nu «Românica»! Votați pentru România, oameni liberi! Fie să fim! Vă mulțumesc!”, a scris, marți, pe Facebook, Liviu Pleșoianu.


Social-democrații se reunesc, marți, în Birou Politic Național, pentru a-și alege candidatul la prezidențiale, urmând ca propunerea să fie validată în CEx. În cursa internă au rămas oficial Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae, însă nici Viorica Dăncilă sau Gabriela Firea nu exclud o candidatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here