Deputatul clujean de la USR, Oana Murariu, a anunțat că în comisia juridică din Senat s-a admis în unanimitate inițiativa USR „fără păcănele lângă școli și parcuri.”
„Este vorba despre proiectul de lege care propune interzicerea funcționării sălilor de jocuri de noroc în apropierea școlilor, locurilor de joacă, centrelor culturale, spitalelor și bisericilor depus de deputații USR Filip Havarneanu și Diana Stoica”, a scris Oana pe o rețea de socializare.

„România e sufocată de păcănele și săli de pariuri. Prea mulți elevi își petrec pauzele – uneori și orele – la păcănele. Românii trăiesc drame teribile din cauza acestei patimi.
În fiecare zi îmi scriu mame și soții care îmi povestesc cum familiile lor suferă din cauza acestor dependențe. Și-au pierdut casele, locurile de muncă, economiile de-o viață. Unii dintre ei ajung să se sinucidă”, spune deputata USR Diana Stoica.
„Astăzi, a existat un scop comun: acela de a preveni distrugerea altor vieți”, a declarat deputatul USR Filip Havârneanu.

Citește și: Șepcile Roșii îi cer lui Tișe să facă ceva cu gazonul de pe Cluj Arena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here