Lucrările de modernizare a unor cabinete și spații din incinta Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase, unitate sanitară din subordinea Consiliului Județean Cluj, au fost finalizate.

„Continuăm să investim în sănătate. Dorința noastră este aceea de a contribui la îmbunătățirea calității infrastructurii medicale, astfel încât serviciile oferite pacienților să fie la cele mai înalte standarde.”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. 

Pentru materializarea acestei investiții, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, nu mai puțin de 1.117.370 de lei.

Principalele operațiuni efectuate au constat în dezafectarea instalațiilor vechi și a finisajelor existente, înlocuirea pardoselilor, refacerea circuitelor electrice și a instalațiilor sanitare, aplicarea unor noi soluții de finisaj, precum și montarea obiectelor sanitare noi.

La parterul corpului A au fost modernizate cabinetele de oftalmologie, alergologie, ortopedie pediatrică și sala de recoltare. La etajul 3 al clădirii s-a intervenit asupra unor săli de tratament și a unor spații în care acum își desfășoară activitatea cabinetul de urologie, în cadrul căruia s-a realizat compartimentul de explorări funcționale renale.

Nu în ultimul rând, la etajul 4 au fost modernizate cabinetele de ginecologie, balneologie și diabet, fiind, de asemenea, realizat un spațiu pentru sterilizare.

Citește și: Boc nu se dezminte! Șantajul din imobiliare continuă la cel mai înalt nivel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here