Administrația județeană a anunțat că lucrările de reabilitare a drumului
DJ 108C, între joncţiunea cu drumul naţional DN 1 şi localitatea Ardeova, au fost finalizate. Porțiunea de drum face legătura și cu traseul turistic Răchițele-Ic-Ponor.

”Lucrarea a avut drept principal obiectiv îmbunătățirea infrastructurii rutiere a acestui sector de drum și asigurarea unei circulații în condiții de siguranță.

Anterior, Consiliul Județean Cluj a mai asfaltat alte două sectoare ale acestui drum, respectiv  tronsonul în lungime de 5,7 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 28+050 și 33+750 și, în continuarea acestuia, tronsonul dintre localităţile Ardeova şi Mănăstireni, de la kilometrul 33+750 la kilometrul 36+050.

Pentru completa finalizare a proiectului urmează a mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor, de curăţare a şanţurilor şi rigolelor precum şi de desfundare a podeţelor.

Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii acestui drum judeţean contribuie la asigurarea unei  legături facile şi rapide între drumurile naţionale DN1 şi DN1R, înlesnind, totodată, traficul rutier spre zonele turistice din Munţii Apuseni pe direcţiile Fântânele – Beliş şi Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor”, arată reprezentanții administrației județene.

Citeste si DNA Cluj clasează dosarul Răchițele – Ic Ponor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here