Ludovic Orban a făcut primele declarații în urma unei fotografiei realizate la Cluj, după ce ar fi fost lăsat singur de către colegii săi.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost lăsat singur pe primul rând al sălii de la Cluj, în vreme ce liberalii care erau lângă el au urcat pe scenă, alături de Florin Cîțu.

Contactat de Bugetul.ro, Ludovic Orban ne-a declarat că totul a fost regizat și că Pavel Popescu, șeful PNL Sector 4, i-ar fi făcut fotografia respectivă.

Mai mult, șeful liberalilor a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că, în urma distribuției pe scaune, cei din jurul său erau susținători ai lui Florin Cîțu, în vreme ce liberalii care îl susțin pe el au fost împrăștiați prin sală.

R: Domnule Orban, considerați că ați devenit o țintă a colegilor din tabăra care îl susține pe Florin Cîțu?

L.O.: Sper că nu!

R: Aici mă refer la atacurile din ultima perioadă: la imaginea de la Cluj, ce pare a fi regizată, cu dumneavoastră lăsat singur de colegii liberali, și la ceea ce s-a întâmplat la alegerile pentru PNL Sector 4.

L.O.: Aia e o fotografie făcută de Pavel Popescu.

R: Sunteți sigur?

L.O.: Asta e părerea mea, după cum arată zona din care e fotografiată, iar eu eram acolo pentru că, pe scaune, a fost o distribuție… în stânga mea era Boc, în dreapta mea era Bușoi și așa mai departe. Primul și al doilea rând erau pline. Cei care erau cu mine, Siegfried Mureșan, Adrian Oros, Violeta Alexandru, Nelu Turc ș.a.md., erau împrăștiați prin alte zone. Nu li s-a dat loc lângă mine. De altfel, nici nu i s-a cuvântul lui Turc, președintele PNL Bistrița.

„Evident că acolo a fost o regie!”

R: Deci, considerați că totul a fost regizat.

L.O.: Evident că acolo a fost o regie! Dar asta e, dacă ei așa au considerat că trebuie să se poarte cu președintele partidului, ce să mai comentez?

R: Putem considera că lupta pentru șefia PNL a devenit una murdară?

L.O.: În ceea ce mă privește pe mine, eu îmi duc campania doar prin mesaje pozitive – o campanie constructivă, de prezentare a viziunii, a obiectivelor, a metodelor. Prin instrumentele pe care le folosesc eu, nu intru în jocul lor.


sursa: bugetul.ro

Citește și: Boc vede partea plină a paharului în urma furtunii de duminică: „Nu avem niciun deces”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here