Fostul lider PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că tot ce s-a întâmplat duminica trecută la congresul PNL l-a făcut să se gândească dacă „mai are ce căuta în acest partid”. Orban a mai spus că atunci când va fi convins că PNL a devenit „o carcasă care nu mai are nici o legătură cu partidul istoric” este gata să facă o construcție politică care să continue Partidul Național Liberal.

”Când voi fi convins că PNL a devenit doar o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata să creez o construcție politică care să continue trecutul PNL, pentru că în momentul de față, cei care conduc partidul nu au nicio legătură cu PNL și cu lucrurile în care eu cred. Întotdeauna eu am susținut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria partidului și la care eu nu am de gând să renunț” a spus Orban la Realitatea TV.


El a mai dezvăluit că în cel puțin două împrejurări, Klaus Iohannis și-a exprimat dorința ca PNL să devină un partid progresist: „De ce, nu mă întrebați…Cam bate un vânt, nu foarte pe gustul românilor, care e împotriva identităților naționale, care încearcă să nege niște lucruri așezate în mod firesc în societatea noastră, de mult timp. Noi avem identitatea noastră, avem specificul nostru și noi trebuie să ne apărăm valorile, principiile, lucrurile în care credem indiferent ce vînt bate dintr-o parte sau alta. Nu știu ce urmărește dl.Iohannis, dar a rămas repetent în ultimele luni în materie de relație cu PNL și cu democrația. Cum să susții la președinția PNL un candidat despre care știi sigur că nu va mai fi premier, care dat foc la țară, care a distrus coaliția, care a făcut franjuri PNL, care nu are nicio perspectivă și mai are o cotă de încredere de 10-11% comparativ cu Dăncilă care era aproape de 20%?”a mai spus Orban conform Inpolitics.

Sursa: flux24.ro

Citește și: Liviu Man vorbeşte despre controversatul dosar Gazeta: „S-au comportat ca și cum eram niște traficanți de droguri sau de carne vie”

2 COMENTARII

  1. Mare dreptate are Ludovic, chiar dacă a facut multe greseli…
    Din pacate, PNL va avea soarta PNȚCD.
    Nu cred ca initiativa privind noul PNL are șanse de izbândă. Avem N exemple de rateuri similare la PSD si PNL

  2. Proclamatia Begheiului interzicea activiștilor să cocoațe pomul public iar impostorii vechiului regim cu miliția politică nu ar fi prăduit industria, asta știe tot norodul, ce nu vede e că de fapt интернационал Коммунист …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here