Lui Groșan Adrian, „locotententul” unui fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Cluj, devenit el însuși mafiot, nu îi convine măsura prelungirii controlului judiciar în ceea ce-l privește.

Măsura a fost emisă de către procuror pe 23 decembrie 2020, însă inculpatul Groșan Adrian a depus plângere împotriva acesteia.

Autoritățile judiciare au respins plângerea la data de 8 ianuarie 2021, iar decizia este definitivă.

Soluția pe scurt

În baza art. 2151 alin.5 C.pr.pen. rap. la art.213 C.pr.pen. şi art. 203 alin. 5 C.pr.pen. respinge plângerea formulată de inculpatul G.A., împotriva ordonanţei procurorului de prelungire a măsurii preventive a controlului judiciar, emisă la data de 23.12.2020 (…). În temeiul art. 275 alin.2 C.pr.pen. obligă inculpatul Groșan Adrian la plata sumei de 250 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în ședința camerei de consiliu din data de 08.01.2021.

Context

Autoritățile au emis un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional, șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal pe numele lui Adrian Groșan, considerat un locotentent al fostului șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Cluj, Liviu Șipoș.

Șipoș este cel care și-a făcut o rețea de așa-ziși detectivi particulari ca să câștige câte-un ban în plus, în timp ce Ministerul de Interne declara război tuturor clanurilor mafiote.

Mai exact, inculpații filmau, interceptau și spionau oameni bogați pe care mai apoi îi șantajau, în operațiune fiind implicați și polițiști.

În timp ce instigatorul, Liviu Șipoș, a fost arestat preventiv, pe numele lui Adrian Groșan a fost emis un mandat de arestare, însă inculpatul reușise să iasă din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.