Începutul lunii septembrie va deveni un infern pentru șoferii din Cluj-Napoca, în contextul în care mai multe străzi din centrul orașului se vor afla în șantier.

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că este vorba despre strada Kogălniceanu și Calea Mănăștur, dar și străzile adiacente celor două.

„Calea Mănăștur, Uzinei Electrice, strada Mărginașă, aici cu siguranță lucrările nu se termină anul acesta și vor fi și peste iarnă. La fel și cu zona Kogălniceanul, Bolyai, nu terminăm lucrările anul acesta, pentru că așa au fost programate lucrările”, a declarat Tarcea.

De asemenea, după începerea școlii, lucrările vor afecta circulația odată ce lucrările înaintează.

Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, există o serie de lucrări care vor fi finalizate toamna aceasta, fiind vorba mai ales de cele din cartiere.

„Toate celelalte lucrări care sunt pe cartiere încercăm să le terminăm până intrăm în iarnă, astfel încât să nu lăsăm drumurile înfundate și oamenii să nu poată să ajungă acasă. Dacă vorbim de reameanajarea spațiilor pe plarformele de garaje, acolo sigur le vom termina pe toate, astfel încât oamenii să poată să își parcheze mașinile acolo în timp util. Strada Crișan se va termina până la sfârșitul lunii august. Pe Bulevardul Eroilor, până la mijlocul lunii septembrie. De exemplu, platforma Casele Mănăștur, până la sfârșitul lunii septembrie sau trotuarele de pe strada Băișoara – aleea Lucian Blaga, până la finele lunii octombrie. Deci, sunt lucrări care se vor finaliza în lunile septembrie-octombrie și nu vom începe alte lucrări majore, astfel încât oamenii să nu poată circula dintr-o parte într-alta”, a concluzionat Tarcea, scrie monitorulcj.ro.

Citește și: Clujenii care au găzduit ucraineni primesc un milion de euro, dar nimeni nu are o evidență a refugiaților

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here