Sunt noi audieri vineri la poliţia din Caracal. Trei vecini ai lui Gheorghe Dincă vin să predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni că acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna rudele Alexandrei şi Luizei, scrie antena3.ro.

Joi a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența inculpatului și a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obținute să fie prelucrate analitic de către specialiști din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR. 

S-a finalizat o analiză genetică de oase lungi selectate din sacul găsit în pădure. S-a obținut un profil incomplet care are urme din ADN-ul Alexandrei. Practic se reconfirmă ADN-ul Alexandrei. Mai sunt și alte pachete ajunse la INML din descoperirea făcuta de anchetatori luni și se fac în continuare teste genetice. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here