Un maior SRI din Arad, condamnat inițial cu suspendare pentru trafic de droguri, a primit acum, de la Curtea de Apel Timișoara, o pedeapsa mai aspră: închisoare cu executare, potrivit stirileprotv.ro

Magistrații au decis detenție de trei ani și jumătate lui Ciprian Sabin Mareș, după apelul făcut atât de inculpații din dosar, cât și de procurorii DIICOT.

În plus, judecătorii au dispus și distrugerea unei mari cantități de canabis, cocaină şi alte droguri, precum și confiscarea unor sume de bani.

Pentru al doilea inculpat din dosar, interlopul Eduard Pălincaș, au fost menținute pedepsele primei instanțe, adică 2 ani de închisoare cu executare.

Maiorul SRI, care era chiar șeful Departamentului Antidrog şi complicele său fuseseră arestaţi preventiv pe 18 august, când au fost prinși în flagrant făcând trafic de droguri.

1 COMENTARIU

  1. Se pare că serviciile secrete sunt un magnet pentru băieții șmecheri dintre blocuri, care vor să își extindă activitățile criminale, sub acoperirea ecusonului și-a pistolului.

    Ăsta a absolvit de la etnobotanice, la droguri grele, dar în final tot un traficant mărunt a rămas. Mizerie multă în servicii, cine îi observă pe cei care observă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here