Manelistul Culiță Sterp a fugit de polițiștii clujeni, înainte de producerea accidentului din Piața Avram Iancu. Acesta a fost surprins de aparatul radar utilizat de un echipaj rutier, care se afla pe strada Calea Florești, a dar a refuzat să oprească.

„Anterior producerii accidentului de circulație, conducătorul autoturismului, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, ar fi fost surprins de aparatul radar utilizat de un echipaj rutier, care se afla pe strada Calea Florești. 

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul autoturismului continuându-și însă deplasarea.

Având în vedere procedurile, precum și măsurile de siguranță referitoare la oprirea autovehiculelor, în astfel de cazuri, în baza înregistrării vitezei cu care rulează autovehiculele, sunt dispuse măsurile legale în consecință”, precizează IPJ Cluj.

Culiță Sterp a fost implicat joi, în jurul orei 02:00, într-un accident de mașină în Cluj-Napoca, în intersecția Piața Avram Iancu/Eroilor.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Conform poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

Citește și: Tribunalul Cluj a pus ieri cruce afacerii Clujana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here