PureHandle este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de mânere antimicrobiene. Produsele antimicrobiene PureHandle sunt folosite de peste 12 milioane de utilizatori la nivel global.

Mânerele antimicrobiene pe care aceștia le produc sunt recomandate de medicii din întreaga lume. La baza produselor PureHandle stă tehnologia antimicrobiană.

Ce este Tehnologia Antimicrobiană?

Tehnologia antimicrobiană reprezintă o serie de aditivi utilizați pentru a crea produse care sunt protejate permanent împotriva microbilor. Pentru PureHandle, tehnologia antimicrobiană poate fi definită ca o substanță care funcționează pentru a inhiba creșterea și reproducerea bacteriilor dăunătoare, mucegaiului și virusurilor. Spre deosebire de dezinfectanții care asigură o activitate reziduală limitată odată ce suprafața tratată se usucă, tehnologia antimicrobiană integrată funcționează pentru a minimiza în mod continuu prezența microbilor pe întreg ciclul de viață al unui mâner.

Tehnologia antimicrobiană conține de obicei unul dintre cele trei ingrediente active anorganice: ioni de argint antimicrobieni, ioni de zinc antimicrobieni, ioni de cupru antimicrobieni.

Care este diferența dintre antimicrobian și antibacterian?

Tehnologia antimicrobiană este eficientă împotriva unui spectru larg de microbi: bacterii, mucegai, ciuperci și chiar viruși.

Tehnologia antibacteriană, pe de altă parte, este eficientă numai împotriva bacteriilor.

Cum funcționează?

Protecția antimicrobiană PureHandle conține ioni de argint încorporați în finisajul mânerelor. Ionii formează o parte activă și împiedică creșterea microorganismelor, cum ar fi bacteriile, algele și ciupercile. Ionii de argint distrug membrana celulară a microorganismului. Acest lucru oprește respirația și nutriția germenilor, împiedicând astfel divizarea lor la nivel celular. Suprafața rămâne eficientă chiar și atunci când nu este curățată de praf sau pulberi generate de traficul rutier.

Ce se întâmplă mai exact?

Integrați încă din procesul de fabricație, aditivii antimicrobieni exercită prin mijloace chimice și mecanice, un efect nociv asupra oricăror microbi dăunători sănătății. Mânerele protejate de tehnologia antimicrobiană vor reuși să rămână dezinfectate continuu 24/7 pe toată durata de viață:

Tratamentul PureHandle produce la nivel celular:

Daune proteice: Proteinele sunt esențiale pentru sistemele biologice ale vieții. Orice deteriorare a acestor componente determină eșecul funcțiilor esențiale precum producția de energie.

Deteriorarea membranei celulare: Prin perturbarea membranei microbului, integritatea sa structurală este compromisă, ceea ce provocă scurgeri de substanțe nutritive esențiale.

Anti-oxidant: Antimicrobienele produc un nivel crescut de oxigen, ceea ce duce la deteriorarea sistemelor interne ale microbilor.

Interferența ADN-ului: Materialul genetic al bacteriilor este distrus, oprind în cele din urmă bacteriile să nu se poată reproduce, blocând multiplicarea materialului lor genetic.

Mânerele PureHandle oferă simultan clienților calitatea, tehnologia, durabilitatea și stilul pe care și-l doresc, garantând în același timp cel mai înalt nivel de protecție antimicrobiană.

Produsele companiei în cauză sunt testate și avizate de Institutul Cantacuzino din București. Compania deține inclusiv analize pozitive împotriva noului coronavirus.

Contact – PureHandle Antimicrobial Hardware

1 COMENTARIU

  1. Bla, bla. Manere din cupru sau alama argintate. Acum un secol erau banale cele din alama. Numai din alea erau… In mall-uri care se respecta toate balustradele si maini le curente sunt din cupru. Bagati si sulfat de cupru in lavabil sau var si veti avea si o zugraveala anti microbiana. Mai trageti si niste fumuri dintr-o anumita planta si nu mai faceti boli infectioase gen gripa etc. Observ ca nimeni nu mai pomeneste despre efectele curative ale fumului din anumite tigari. Acum cand toti sunt isterizati cu sars-ul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here