Ștefan Ion, propunerea PNL pentru șefia Ministerului Dezvoltării, a fost nevoit să dea explicații, la audierea de la Parlament, despre împrumutul de 1,4 milioane de lei acordat unei angajate de la cabinetul său parlamentar, care a sponsorizat apoi PNL cu aceeași sumă, la europarlamentare.

Întrebare: ”În declarația de avere aveți un împrumut dat de 1,4 milioane de lei, iar la Alina Dimitriu apare că a luat un împrumut de 1,4 milioane. E vorba de dvs., o cunoașteți?”

Răspunsul lui Ion Ștefan: ”Eu nu sunt un om sarac. Am avut dividende de milioane de euro pe an. Banii de care spune domnul Rădulescu sunt în declarația de avere. Ei sunt înregistrați”.

„Dai e o contribuție mare la europarlamentare și te face Orban ministru?”

Potrivit unor surse, Ion Ștefan a împrumutat-o pe Ana Maria Dimitriu, angajată la cabinetul său parlamentar, cu suma uriașă de 1,4 milioane de lei, bani pe care aceasta i-a dat PNL-ului, în campania electorală, deși se afla la numărul 15 pe lista de europarlamentare, deci avea o poziție neeligibilă.

„Domnișoara angajată la cabinetul parlamentar al lui Ion Ștefan a sponsorizat partidul, pe lista căruia a candidat pe un loc imposibil de atins, la europarlamentare, cu o sumă mai mare decât toți greii partidului. Domnul ministru propus apare cu aceeași sumă în declarația de avere, dar nu spune cui i-a dat. Și acum ajunge ministru. Să fie oare o schemă? Dai e o contribuție mare la europarlamentare și te face Orban ministru? E o întrebare la care și Orban și Ștefan ar fi trebuit să răspundă”, a spus Oana Zamfir, la Antena 3.

VIDEO AICI

Sursa: www.ph-online.ro

2 COMENTARII

  1. E clar. Să ne păzească Bunul Dumnezeu de nenorociții ăștia! Toți au furat, dar șleahta PDNL e cea mai hulpavă de departe, unde mai pui că îi doare în cot de țară. Avem exemplul Clujului în față: 15 ani de PD(N)L și absolut nici o realizare (pasaje, centură, parcări etc.), ci din contră, un oraș sugrumat, nefuncțional. Articol nou, clik pe nume!

  2. Uneori „dividende de milioane de euro pe an” par artificiul, schema prin care spălări de bani, evaziuni fiscale, ori sume provenite din alte infracţiuni grave sunt mutate în zona gri de omerta jongleriei cu împrumuturi şi ANAF ce nu cercetează urma banilor, provenienţa, impozitarea, proprietatea reală asupra lor. S-au caştigat procese de restituire credit pe motiv că nu s-a putut face dovada deţinerii în proprietate a sumei împrumutate la momentul încheierii contractului ! E remarcabil cum persoane singure, pot magnetiza multe zerouri, în vreme ce industrii reale, după cicluri de producţie, nu pot totaliza anual acest profit ca numerar ! Temă poate fi şi timpul fizic alocat celor declarate pă declaraţia care e ? http://www.cdep.ro/declaratii/deputati/2012/avere/388b.pdf & http://andreimarga.eu/wp-content/uploads/2014/10/CV-20142.pdf Calendar. 时宪历

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.