Aseară, în clădirea Casino din Parcul Central, actorul Florin Piersic a recitat câteva osanale din cel mai recent volum de poezele al Oanei Boc, soția primarului Emil Boc. Evenimentul a avut loc cu ocazia lansării celui de-al doilea volum de poezii al Oanei Boc, ”Scrisoarea Evei”.

„Sunt încântat de acest al doilea volum. Avem ceva în comun cu Oana Boc, un fel de sentimentalism. Ea e dăruită iubirii. Iubirea este un lucru extraordinar, tot ce se face din iubire este grozav. Cartea a fost ca o binecuvântare, mai există oameni care vorbesc despre iubire, despre generozitate’, a spus actorul care a recitat apoi trei poezii — ‘Scrisoarea Evei’, ‘Poveste’ și ‘Stare’.

La eveniment a fost prezentă și președinta Uniunii Scriitorilor Cluj, Irina Petraș, care este cea care semnează postfața volumului.

„Oana Boc predă lingvistică. Pentru ea limba română este un covor țesut extramatematic. Scrie poezii cu dezinvoltura și încrâncenarea unuia care știe cuvântul. Scrie poezie pentru că simte, are curajul să iasă în lume cu poezie de dragoste, spune exact ceea ce este înăuntrul ei”, a spus Irina Petraș.

Alături de Oana Boc s-au aflat, la lansare, Emil Boc și cele două fiice ale cuplului, Cezara și Patricia, dar și alți artiști și reprezentanți ai administrației locale. Lansarea s-a încheiat cu o sesiune de autografe.

Primul volum de poezii al Oanei Boc, intitulat „Scara”, a fost lansat în 2013. De asemenea, în 2016, ea a lansat și un CD cu poezii recitate de Florin Piersic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here