Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, prezintă o serie de documente prin care arată că fostul premier Victor Ponta a cerut Secretariatului General al Guvernului pe care îl conducea să facă apel și să susțină solicitarea DNA prin care solicitau închisoare cu executare pentru Marian Oprișan.

”Ieri am făcut o afirmație și azi am pus la dispoziția tuturor dovada că prim-ministrul Victor Ponta a vrut să mă bage în pușcărie

L-am întrebat pe Victor Ponta și cu o falsă prietenie mi-a spus că nu el este de vină, acțiunea a fost făcută de subordonații din Guvern, fără știința sa.

Am întrebat secretarul general al Guvernului și mi-a spus că Victor Ponta, prim-ministru al României, a dat ordinul acesta”, a spus Marian Oprișan.

Oprișan explică că dacă Victor Ponta nu l-ar fi atacat public și nu ar fi atacat colegii din PSD, nu ar fi făcut acest gest de a face publice documentele.

„După ședința BPN, am declarat că fostul prim-ministru Victor Ponta a vrut să mă bage in pușcărie. Vă rog să consultați Apelul formulat abuziv în dosarul 271/231/2010 de către Secretariatul General al Guvernului, instituție care nu era parte în dosarul dintre mine și DNA și care, chiar și fără a avea această calitate, cere instanței de judecată să admită apelul DNA și să desființeze sentința penală nr. 140/06.05.2015 pronunțată de Judecătoria Cluj-Napoca în Dosarul nr. 271/231/2010 prin care eram achitat! Da! Victor Ponta a vrut să mă bage în puşcărie, iar apelul introdus în cauză în 2015 de către Guvernul condus de Victor Ponta este dovada cea mai clară a celor afirmate de mine! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, anunţă Oprişan într-un comunicat care însoţeşte documentul citat.

Sursă: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here