Investitorii de succes folosesc din ce în ce mai mult un nou tip de platformă de tranzacționare unde un nou femonem deja începe să prindă teren și popularite datorită varietății strategiilor care pot fi implementate și care ulterior generează un succes financiar suficient de consistent.

 

Ce este „social  trading” ?

Această sintagmă conține două cuvinte „social” și „trading” acestea pot fi traduse în tranzacționare socială, adică tranzacțiile de succes nu mai sunt o experientă individuală, dimpotrivă ele au devenit o experientăcolectivăîn care nu doar o persoană se bucură de un moment genial de inspirație în deciziile luate în investiții, ci mai multe impart roadele aceluiași succes răsunator.

Fiecare platformă de tranzacționare oferă posibilitatea utilizatorilor săi să devină lideri sau follweri, ceea ce înseamna că eforturile pot fi comune, iar caștigurile individuale.

 

De ce „social trading”?

Explicația este cât se poate de simplă:

  • Simplitate

Folosirea instrumentelor de urmărire și copiere a unui investitor de succes sunt la îndemana oricui, fără restricții, fie că utilizatorii sunt începatori sau veterani, cu toții beneficiază de aceleași prerogative. Nu se fac diferențe și nu există limite în ceea ce privește capacitatea de a-i studia pe alții pentru a deveni tu însuți un investitor mai bun și mai de succes.

  • Diversitate

Aceasta este cheia diminuării tuturor riscurilor deoarece, încă de la început, ai posibilitatea să iți extinzi sumele de bani investite pe orice tip de piata dorești și o poți face în timp ce copiezi investitorii de top de pe acele piețe de investiții.

  • Siguranța

Unul dintre motivele pentru care platformele de tranzacționare au devenit atât de rentabile si populare este că operează sub reglementari legale stricte și verificate periodic sub monitorizarea instituțiilor antifraudă, astfel utilizatorul se poate bucura de o experiență curată fara forme ilegale, cu alte cuvinte, o experientă autentică.

 

  • Transparența

Fiecare investitor de succes pune la dispoziție tot portofoliul lui pentru a fi vizionat de oricine dorește să facă acest lucru, în acel portofoliu putem vedea scorul lui de riscuri și o evidență clară cutoate investițiile sale pe platformă. În acest mod cei care doresc să urmarească un investitor veteran vor putea vedea direct toate reușitele, dar și toate erorile acestuia înainte de a lua decizia de a-l urmări.

 

  • Început ușor

Înainte de a deveni un investitor legitim ai posibilitatea să observi evoluția bursei și evoluția celorlalți investitori fără să fii nevoit săcumperi vreun serviciu ori să te implici direct în investiții. În acest mod orice investitor oricât de inexperimentat ar fi el poate să vizualizeze avantajele si dezavantajele oricărui investitor veteran. Este atât de simplu exact cum sună, dar ca orice tranzacționare ea vine mereu la pachet cu un risc, pentru a evita acel risc trebuie studiată orice mișcare înainte de a fi aplicată.

Folosind o paletă cât mai diversificată de strategii de tranzacționare în timp ce urmăresti investitorii veterani te poți decide de unul singur care este benefică pentru capitalul tău și care prezintă un risc mult prea ridicat pentru investițiile tale.

Privite cumulat toate aceste beneficii au reușit să așeze acest tip de tranzacționare printre cele mai de succes metode care generează capital pentru incepatori, datorită unor valori de risc extrem de reduse, dar și numarului semnificativ de oportunități de investiție dumneavoastră puteți deveni un investitor de succes în cel mai scurt timp posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here