Mihai Gâdea a dialogat, joi, la SInteza zilei, cu două paciente infectate cu coronavirus. Una dintre ele este cadru medical și a luat virusul de la un pacient.

„Inițial am avut o durere în gât care a persistat ca și intensitate timp de dou zile, ulterior asociind dureri musculare generalizate, senzații de greață, dureri importante de cap care nu cedau la tratamentul simptomatic.

Apoi am remarcat modificări ale gustului și pierdea mirosului. S-a instalat o stare de oboseală generalizată, iar ulterior am asociat în a patra zi de la diagnosticare febră”, a spus pacienta, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Acum sunt mai bine și pot să vorbesc, dar în cursul zilei de astăzi am trecut prin niște stări de care credeam că nu o să mai scap. Mi-a fost foarte rău. Astăzi, față de zilele trecute care au fost mai mult cu febr și frisoane, azi au apărut stări de rău, greață, amețeală.

Aseară am primit rezultatul pozitiv la test. Eram internată de cu o zi înainte. Am început tratamentul de aseară”, a spus cea de-a doua pacientă, în interviul acordat lui MIhai Gâdea.

sursă: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here