Francesco TottiAndrea Pirlo și Mirel Rădoi vor veni la Sports Festival 2020 și vor juca, alături de Adrian Mutu, într-un meci excepțional care va marca retragerea din cariera de fotbalist a celui mai mare golgheter al echipei naționale (alături de Gheorghe Hagi). Partida amicală Team Romania vs. World Stars va avea loc în 13 iunie, pe Cluj Arena, și va reuni pe teren cei mai buni jucători din țară, alături de jucători internaționali de top, prieteni și foști coechipieri ai lui Adrian Mutu.

”Sunt onorat că fac parte din acest proiect important. Am mai avut alte oferte de a face acest meci de retragere, un meci care îmi dă posibilitatea de a spune oamenilor personal un mulțumesc pentru toți acești ani frumoși pe care i-am petrecut împreună la echipa națională, pentru suportul lor de-a lungul acestor ani. Și vreau să fac asta într-un meci important, un meci care poate să inspire și tinerii și copiii și să le dăm posibilitatea românilor de a intra în contact cu cele ai mari vedete ale lumii, jucători foarte importanți.
Nu cred că au mai fost acești jucători în România. Sports Festival este singura propunere care m-a convins. Am văzut despre ce este vorba
în anii trecuți și mi-a plăcut foarte mult, inclusiv ce au făcut cu Simona Halep, cu tot ce se întâmplă pe lângă în cele patru zile de festival, multe lucruri interesante pentru copii. Un eveniment care ar trebui să fie mai des și în toate orașele României”, a declarat Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here