Un medic din Bucureşti a fost descoperit de oamenii legii din Constanţa că a condus după ce a consumat droguri. El s-a ales cu dosar penal.

În urma unei acţiuni a poliţiştilor constănţeni desfăşurate în staţiunea Mamaia, a fost depistat un medic din Bucureşti care s-a urcat la volan după ce a consumat droguri. Şoferul al cărui rezultat a ieşit pozitiv la consumul de droguri a rămas fără permis.   

Nicolae Doru Creţu, subcomisar de poliţie în Constanţa, a spus că „Aparatul a indicat o valoare pozitivă la consum de canabis în cazul acestui conducător auto. Urmează să ne deplasăm cu dumnealui la spital, să recoltăm probe biologice de sânge, pentru a depista valoarea exactă şi să îi deschidem un dosar penal în acest sens.”   

Un alt bărbat a fost prins cu o alcoolemie de 0,08 în aerul expirat. I-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile.

„Colegii mei acţionează pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În acest moment se desfăşoară o acţiune cu aparatele intrate recent în dotarea Poliţiei Rutiere Constanţa şi anume DRUG TEST”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa pentru www.digi24.ro.

Acţiunile poliţiei se vor desfăşura pe toată durata sezonului estival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here