sursă: unsplash.com

Medicul marocan BOUZIANE MOHAMED AMINE, care s-a stabilit în Cluj Napoca după terminarea studiilor, a scăpat de pușcărie după ce l-a înjunghiat pe ACHOURI HACHIM, un prieten cu care locuia. Victima este tot un medic care lucra la o clinică din Maroc, cei doi cunoscându-se din timpul facultății.

BOUZIANE a fost condamnat de Tribunalul Cluj la o pedeapsă de 3 ani cu suspendare după ce în luna martie fusese trimis în judecată pentru omor.

Potrivit unui comunicat oficial al poliției, la data de 22 februarie, în jurul orei 14.00, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, s-a deplasat la o unitate medicală din municipiul Cluj-Napoca, prezentând o plagă în zona abdominală.

În urma administrării materialului probator de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Cluj-Napoca a rezultat faptul că bărbatul ar fi fost agresat fizic, în noaptea de 21/22 februarie a.c., în timp ce se afla într-un imobil situat în municipiul Cluj-Napoca, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, de asemenea cetățean străin.

Cel în cauză, pe fondul unei discuții contradictorii, i-ar fi aplicat o lovitură la nivelul abdomenului cu un obiect înțepător-tăietor.

Soluția pe scurt a sentinței poate fi accesată AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here