Aparenţa bolnăvicioasă a lui Vladimir Putin a intrat în discuţie în ultimele zile, speculaţiile susţinând că fie suferă de Parkinson (o formă de demenţă), fie de cancer în fază terminală. Medicul psihiatru Gabriel Diaconu afirmă : „Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene.” Medicametul poate provoca halucinaţii şi ar putea fi o explicaţie cât şi un catalist pentru politica neancorată în realitate economică sau istorică.

Specialistul susține că Vladimir Putin a avut grijă vreme de aproximativ 20 de ani ca imaginea sa să fie una impecabilă, însă în aceste momente este privit mai mult drept un monstru. Starea de sănătate a președintelui rus a fost un subiect intens dezbătut, iar Gabriel Diaconu susține că afecțiunea de care suferă este dată de gol chiar de aspectul fizic al liderului de la Kremlin.

Psihiatrul susține că Vladimir Putin ar fi dependent de antiinflamatoare steroidiene, care îi provoacă halucinații și este dispus la decizii care nu sunt ancorate în realitate. Chiar dacă știe că fantezia sa se va termina cu sfârșitul lui, liderul de la Kremlin insistă să o ducă la îndeplinire.

„Ne uităm în această perioadă la cioburile oglinzii unui cult al personalității foarte atent creat și dăltuit vreme de 20 și ceva de ani. Imaginea fostului tiran luminat se transformă în acest moment într-un monstru decrepit cu o sănătate care este subiect de mare bârfă, ceea ce pentru un despot nu sună a bine. Fizionomia lui Putin este înalt sugestivă pentru un om dependent de antiinflamatoare steroidiene.”

În schimb zvonurile că liderul rus ar suferi de Parkinson au fost dezminţite de către mai mulţi specialişti printre care Jon Hardy de la Institutul de Cercetare a Demenţei din Marea Britanie, care declară că liderul rus nu prezintă niciun semn al bolii.

Sursa: http://evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here