Matthew Mode, medicul impostor, a fost prins de autorități, miercuri dimineață, la Vama Curtici, la bordul unui tren cu destinația Budapesta, potrivit informațiilor de ultimă oră prezentate de Antena3. 

Matteo Politi, bărbatul cu opt clase acuzat că a profesat medicina cu acte false, a fost prins când încerca să fugă din țară. Poliția de Frontieră l-a reținut pe acesta și l-a predat imediat autorităților. Bărbatul a fost prins în timp ce călătorea cu un tren din București către Budapesta. Cel mai probabil voia să iasă din țară.

Cei de la Poliția de Frontieră l-au prins și, în baza unui mandat de aducere care a fost deja emis pe numele lui, va fi adus cel mai probabil în București pentru a fi audiat. Medicul voia să fuge din țară fără să dea vreo explicație în dosarul său pentru infracțiunea de înșelăciune.„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia Bucureşti – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înşelăciune”, anunţă instituţia.

Cetăţeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here