Zilele trecute, Gazeta de Cluj a prezentat povestea prin care medicul oftalmolog Oana Rusu refuză să evacueze spațiul în care funcționează clinica pe o conduce, respectiv Q Vision. Concret, în cadrul Q Clinic funcționează și Q Vision, în urma unui contract de comodat încheiat între cele două societăți. În urma mai multor nereguli sesizate, contractul dintre cele două clinici a fost denunțat, astfel încât contractul a încetat să mai producă efecte începând din 1 iulie 2020. Deși doamna dr. Oana Rusu trebuia să elibereze spațiul începând cu luna iulie, acesta a refuzat acest lucru. Citește detalii AICI.

Prin urmare, doamnei doctor i-a fost restricționat accesul în clădirea Q Clinic, iar astăzi Oana Rusu, împreună cu soțul acesteia, Simion Rusu au vandalizat clinica. La fața locului s-au prezentat mai mulți polițiști și angajați ai firmei de paza Scutul Negru, însă scandalul continuă încă de dimineață.

Împotriva doamnei dr. Oana Rusu și a soțului acesteia, Simion Rusu, vor fi depuse plângeri penale.

Vom reveni cu detalii!

Citește și: Tupeu fără limite: medic renumit din Cluj profesează ilegal și refuză eliberarea spațiului în care funcționează clinica pe care o conduce!

1 COMENTARIU

  1. A inebunit Simi, vrea sa se bata oricand si oriunde cu baietii de la firma de paza :))…de admirat ca isi sprijina sotia…dar oare daca o sprijina in demersuri infractionale sau care ii fac de tot rahatu prin satul Cluj e bine ce face???…Amu poapa o xis la bine si la rau:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here