migranți grecia
sursă foto- Agerpres

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a căzut de acord împreună cu Ministrul de Interne de la Berlin, Horst Seehofer, să preia un număr de aproximativ 1.500 de migranți, în contextul în care opinia publică din Germania a pus presiune asupra Guvernului în legătură cu această situație.

Presiunile din partea poporului au început să apară mai ales după incendiul care a distrus tabăra de refugiați din insula Lesbos, potrivit Agerpres. Migranții care vor fi preluați sunt din insulele din Grecia.

Citește și Numărul migranților cu drept de ședere în județul Cluj este aproape TRIPLU față de anul trecut

Decizia vine după ce, săptămâna trecută, Germania anunțase că este de acord să primească între 100 și 150 de minorii neînsoțiți, în cadrul unei inițiative europene de plasare sub protecție a acestora.

Grecia este una dintre țările cele mai afectate de criza refugiaților, zeci de mii de migranți din Orientul Mijlociu și Africa ajungând în ultimii ani în această țară.

Incendiul care a distrus tabăra de refugiați Moria a lăsat peste 13.000 de oameni fără adăpost, acest incident readucând în atenție situația refugiaților și migranților din Uniunea Europeană.

Germania și Franța au fost de acord să preia aproape 400 de minori neînsoțiți, aceștia fiind deja transferați din Lesbos în Grecia continentală.

Continuă să citești AICI.

5 COMENTARII

  1. Conducatorii Germaniei comunisti anti-europeni au decis ca poporul german trebuie EXTERMINAT si RAS DE PE FATA PAMANTULUI, germanii fiind INLOCUITI in propria tara cu arabi africani pakistanezi etc adusi cate 1 milion an de an sa inlocuiasca poporul german. Daca te plimbi prin marile orase ale Germaniei azi ai impresia ca esti in Pakistan sau Somalia, nu in Europa.

  2. Zionistii EXTERMINA popoarele europene peste tot in lume prin colonizare si amestecare fortata cu arabi africani pakistanezi adusi de catre zionisti in tarile europene cu milioanele an de an.

  3. „Presiunile din partea poporului au început să apară…” Care POPOR, Tut-o??? Cand faci copy-paste din stiri NEOMARXISTE, incearca sa-ti folosesti bruma de inteligenta. GANDESTE, nu scrie ca dactilografa. Si ia tot din stire. Si cati maimutoi trebuie sa ia si Colonia Romanica. Lucrezi la un ziar local,daaaa? Scrie despre stiri locale. Lasa politica internationala, ca nu ai nici o competenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here