Fostul deputat Cristian Rizea, despre care jurnaliștii au dezvăluit că se ascunde în Republica Moldova, după ce a fost condamnat definitiv în România la patru ani și opt luni de închisoare, i-a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban pe care l-a publicat pe site-ul www.spovedanialuirizea.com.

”SUPARAREA LUI LUCOVID

Salutare LUCOVID ! Niste baieti informati de prin preajma ta mi au transmis ca esti foarte suparat pe mine si ca mi ai pus, citez: ,,gand rau”! Inteleg ca deja ai fi ,tocmit ” un comando care sa incerce sa ma rapeasca din Republica Moldova! Mai Lucovide tu crezi ca poti sa faci tot ce vrei in Republica Moldova, chiar si sa incerci sa rapesti un cetatean moldovean?
Tu care mai nou ,am vazut declaratia ta de ieri 29 iunie ,te crezi Isus Hristos spunand ca si la Biblie scrie ca ,,nu se doreste moartea pacatosului ci indreptarea lui ”! Pai daca tu chiar crezi in vorbele Bibliei pune-l te rog pe ministrul justitiei, sasaitul Catalin Predoiu sa trimita conform procedurilor oficiale internationale documentele cu privire la condamnarea mea,pentru a putea executa aici pedeapsa in cazul in care justitia din Republica Moldova va decide si ea acest lucru !
Chiar daca nu ti place sa respecti LEGEA ,dovada si afacerea ,,Unifarm” in care esti implicat pana in gat , macar sa intelegi ca aici nu o sa ti mearga asa cum iti merge in Romania !
Pai bine mai LUCOVIDE in loc sa te superi pe amanta ta Simonica ,tu te superi pe tot satul ??
Stiu ,esti negru de suparare de cand procurorii astia de la DNA ti au citit mesajele de pe whatsapp in care dialogai cu Adrian Ionel seful Unifarm si acum nu mai stii pe unde sa scoti camasa ??
Tot din pantaloni LUCOVIDE ,asa cum faceai si cand o vizitai pe timp de pandemie pe Simonica in apartamentul ei …
Vezi ca astia ,in cazul in care nu intelegi sa te retragi ,vor sa ti scoata si niste fotografii din zilele cand te duceai sa ti vizitezi amanta…
Sa stii ca e posibil sa mi le dea mie ,asa ca te anunt cand le poti gasi pe site: www.spovedanialuirizea.com, stii doar ca sunt baiat saritor si ajut pe toata lumea ! 
Mai linisteste te si tu putin ,mai bea un sprit ,ca e destul de cald afara si mi e teama sa nu faci insolatie !
Multumeste i totusi lui Johannis ca te a lasat pentru cateva luni sa te joci de a Premierul la Palatul Victoria ,ca stiai si tu ca dupa parlamentare nu mai ramaneai oricum !
Asa ca dupa ce ai avut cea mai mare rata de profit(la tine SPAGA) ,cred ca l ai depasit si pe Ronaldo la venituri ,daca luam in calcul scurta perioada cat AI FOST Prim Ministru ,te poti retrage lejer la Miami alaturi de fostul tau consilier – spagar – combinator Misu Popescu cu care sa ti petreci zilele la pescuit in Oceanul Atlantic ,asa cum iti place tie si unde si Simonica te poate vizita oricand !
Cine stie poate te convinge cel poreclit Misu Pricopsitu sa joci si in seria a 2 a din Miami Bici unde el e deja vedeta …

Capul sus LUCOVIDE si nu uita niciodata sfatul pe care ti l dadea
mereu prietenul tau intim Johnnie Walker :
Keep Walking ….

30 Iunie 2020
Cristian Rizea


P.S. Daca tot persisti in ideea de a trimite acel comando care sa incerce sa ma rapeasca ,spune le sa fie dotati cu ,,jucarii” ,pentru ca le voi face o ,,primire ” pe masura ,doar ma stii ca sunt ospitalier din fire!”, transmite Cristian Rizea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here