Horia Nasra 

Horia Nasra nici în această perioadă nu renunță la conflictele politice având în vedere că majoritatea dintre postările sale legate de Coronavirus au o perspectivă politică. 

„PSD Cluj: Suspendarea plății creditelor bancare până la finalul anului”

„PSD a depus astăzi, un proiect de lege, prin care solicită suspendarea până la finalul anului 2020 a plății creditelor bancare și a dobânzilor aferente, pentru populație și firme!

În această perioadă dificilă pentru oameni și economie, este vremea măsurilor ferme, decisive și mai ales curajoase, așa cum se întâmplă în cele mai multe state membre ale Uniunii Europene, nu a jumătăților de măsură, cum face guvernul Orban.”

„Liberalii de astăzi, pe motivul unei bănuieli de gripă, și-au abandonat miniștrii la audieri și premierul la vot! De trăiau, brătienii se izolau în casă de rușine, nu de gripă, după tăcerea lui Iohannis, fuga lui Cîțu și anonimitatea lui Orban.”

Cornel Itu

În aceeași direcție duc și postările lui Cornel Itu în care se remarcă atacurile directe către PNL mai mult decât îngrijorarea pentru starea actuală: 

”PNL = iresponsabilitate, lașitate și bătaie de joc la adresa românilor

Retragerea lui Florin Cîțu, cel mai incompetent premier desemnat vreodată în istoria României, chiar înainte de votul de învestire, dovedește, încă o dată, acum în condiții de criză profundă, că PNL e un partid fantomă, cu oameni fantomă, care nu vor să lucreze pentru cetățeni. PNL se joacă cu sănătatea și siguranța românilor! E nevoie de un Guvern stabil care să poată să emită ordonanțe de urgență, e nevoie de minți limpezi, nu de jocuri politice!”

„Vedem cu toții că Guvernul Orban ezită să pună în aplicare anumite măsuri de acest fel, menite să-i protejeze de efectele reducerii activității economice.

Astfel, PSD a depus în Parlament un proiect de lege care prevede suspendarea, la cerere, a ratelor bancare pentru firme și populație.”

Adrian Dohotaru

Adrian Dohotaru postează mult în această perioadă, arătând un mare interes cu privire la situația actuală. Printre diversele mesaje lungi de încurajare, Adrian Dohotaru își arată aprecierea față de oamenii de știință: ”Trăim în vremuri încrâncenate, de panică. De aceea, e bine când oameni de știință pot fi intervievați pe un ton relaxat, mai ales dacă o face un alt om de știință pe care îl apreciez enorm pentru munca sa de popularizare.”

Mihai Goțiu

Imagini pentru Mihai Goțiu

Parlamentarul Mihai Goțiu este foarte activ în mediul online și implicat în campania #stamacasă. Pe pagina lui apar diverse postări precum: 

„DE CE ESTE IMPORTANT SĂ STAI ÎN CASĂ. Trimite spre cât mai multe persoane din lista ta acest film. Poate salva vieți! În weekend a fost vreme frumoasă. S-a ieșit la iarbă verde, s-au mâncat grătare cu prietenii, s-au ciocnit beri. Duminică s-a mers la biserică, oamenii s-au împărtășit și s-au rugat pentru sănătate, cel mai probabil. Pare că totul e în regulă. Dar nu e! Statisticile arată tot mai îngrijorător. Au murit oameni și vor mai muri. Peste 14 zile, sau mai puțin, lipsa de responsabilitate a celor ce au socializat în weekend s-ar putea vedea în spitale pline și oameni morți. Dar încă mai putem influența desfășurarea evenimentelor. Dă mai departe acest film. Am explicat, cât se poate de clar, cum putem ajuta la diminuarea impactului bolii. Primul pas e să înțelegem cum se transmite boala și apoi să-i ajutăm și pe alții să înțeleagă. Acest film poate fi de folos. Ne explică în ce fel putem încetini evoluția bolii și de ce asta va salva mii de vieți. Urmărește-l cu atenție apoi trimite-l spre lista ta de contacte.”

Parlamentarii Emanuel Ungureanu dar și Adrian Oros sunt de asemenea foarte activi, publicând zilnic diverse mesaje, videoclipuri, live-uri și informații oficiale care au menirea să informeze publicul. Singurul care este inactiv pe rețelele de socializare încă din luna decembrie 2019 este domnul Marius Nicoară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here