Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat luni în legătură cu alertele ce iau amploare printre cetățenii români, că aceștia ar trebui să se informeze din surse oficiale și să nu înghită toate informațiile ce se oferă pe diferite surse.

„Cer cetățenilor să ia informații din surse oficiale, să facă abstracție de diferitele categorii de informații care sunt date pe surse, să urmărească toate comunicările oficiale. (…) În momentul de față suntem bine organizați, suntem extrem de mobilizați în a lua toate măsurile care se impun în astfel de situații. (…) Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetățean român nu este infectat. Autoritățile lucrează de două luni de zile organizat”, a declarat Orban, conform mediafax.

Pe lângă cele anterioare, șeful Executiv a mai adăugat că există stocuri suficiente “de materiale, de substanțe, de echipamente”: “Noi ne întâlnim periodic, avem măsuri pe care le luăm în funcție de situațiile care apar. În ceea ce privește stocurile de materiale, de substanțe, de echipamente, știți că în general în depozite stocurile erau egale cu zero, am adoptat o ordonanță de urgență înainte de moțiunea de cenzură tocmai cu obiectivul de a achiziționa ceea ce e necesar pentru prevenirea și combaterea coronavirusului, pe măsură ce găsim furnizori achiziționăm în regim de urgență tot ce e necesar.”

Citește mai multe pe https://www.mediafax.ro/politic/teama-coronavirusului-premierul-orban-apel-de-urgenta-catre-romani-18882956

Sabina Popescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here