În urma deciziei instanței de a-l condamna pe Mihai Seplecan la pedeapsa de 1 an și 2 luni cu suspendare, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj a făcut câteva precizări pe care le vom înșirui mai jos:

”1. Voi ataca decizia.

2. Nu cred in justiție tribunale, judecatori, procurori mai ales dupa mizeriile facute de catre ei dovedite in ultima vreme. Perceptia juridică nu este identică cu realitatea.

3. Nu exista nici o legatura intre mine si falsificator. Nu exista falsificatorul si nu exista nici unde vreo dovada clară ca eu cu buna știința am folosit o diploma falsa.

4. Lui Dumnezeu nu-i plac calduceii adica aceia nici calzi si nici reci. Aceasta decizie este o decizie caldicea. Putea sa fie si mai buna si mai rea. Domnul judecator nu a suparat nici pe judecatori si nici pe cei care m-au executat politic dar a crezut ca nu ma supara nici pe mine. A dat asa o decizie personală de mijloc.a iesit dansul cel mai bine din toate.

5. Astăzi imi pare rau ca am fost corect se pare ca adevarul, dreptatea si judecata sa nu o căutam la oameni si in Instanțe. Multi imi spuneau acum 3 ani jumătate sa ard sau sa arunc diploma si sa nu o dau la expertiza. Am dat-o de buna voie atat la expertiza cat si la SRI pentru a primi certificatul ORNIS. Asa nu aveau originalul si nu aveau cum si pe ce sa ma judece. Eu de buna voie ca un bou, prost, fraier, tâmpit am vrut sa fiu corect, sa ma judec, sa mi caut dreptatea in instanța. Astăzi va spun ca imi pare rau mi am pierdut bani, timp, energie si am trecut prins stres si supărări degeaba. Doctoratul lui Coldea nu “se găsește“ omul este liber, cu pensie buna, preda la facultate, călătorește se întâlnește cu Timbermams. Asa trebuia sa fiu si eu bandit si nu fraier. Dar am crezut in Instanțe, judecatori si m-am inselat.

6. Oricum nu deznadajduiesc si astept ajutorul Divin iar nădejdea mi-o pun numai si numai in Dumnezeu cat mai am cale de atac sau variante”, a precizat Mihai Seplecan.

1 COMENTARIU

  1. Lasă mă inginerule, nu fi necăjit! Eşti tânăr şi vorba cuiva, „există un timp pentru toate”….şi pentru Tişe şi pentru Nicoară şi pentru toţi mizerabilii Clujului!
    Ai fost un mare naiv! Ai puţintică răbdare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here