Părinții își încurajează fetița de 10 ani să se promoveze pe Instagram prin intermediul unor poze în care copila se expune îmbrăcată sumar sau chiar videouri în care aceasta dansează lasciv.

Fetița de 10 ani pe nume Daniela posteaza pe Instagram videouri cu ea imbracata extrem de sumar, lucru care a provocat mii de bărbați să apeleze la diverse comentarii de natură sexuală, precum: „ești sexy ca naiba, iubito”, „you are beautiful”, „hot”, „little sexy”, „so sweet”, „baby”, „ceau scumpo”, fapt care a făcut ca postările să devină virale.

La câteva zile după scandalul Buhnici, care a generat o dezbatere la nivel național despre obiectificarea femeilor, cazul acesta coboară și mai mult bariera de vârstă, și ne arată că afectează în mod direct chiar și copii. 

Dat fiind faptul că această minoră primește validare din partea urmăritorilor și mai ales susținere din partea propriilor părinți, continuă să publice postări cu tentă sexuală ceea ce atrage atenția și altor minori care ar putea să vadă această promovare drept un lucru bun.

Ba mai mult, chiar mama ei a felicitat-o pe 10 iulie, într-o postare pe Instagram: „Bravo! 33,3K urmăritori!”. În următoarele 11 zile, contul fetiței a mai câștigat alți aproape 20.000 de urmăritori. 

Conform regulilor Instagram, Daniela nu ar avea voie să aibă cont. Platforma cere ca utilizatorii să aibă minimum 13 ani. Conturile copiilor sub 13 ani trebuie să precizeze clar la descriere că sunt gestionate de un părinte sau de un manager.  

De altfel, jurnaliștii din cadrul Libertatea au decis să trimită o solicitare către instagram pentru a înțelege de ce ajunge un minor să fie expus la o asemenea situație având în vedere că este interzisă crearea unui cont de instagram de la o vârstă atât de fragedă, însă reprezentanții nu au răspuns solicitării.

Citește și: Atenție pentru clujenii care pleacă în concediu, așteptare infernală în vamăLĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here