Integratorul român de sisteme IT MetaMinds (fost Nova Tech Integrated Solutions) va furniza Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) echipamente de stocare în valoare de 7,08 milioane de euro, fără TVA, pentru doi ani, scrie Profit.ro.

Nova Tech Integrated Solutions este o firmă despre care presa a scris că ar fi controlată de Sebastian Ghiță, care în prezent are azil în Serbia, informează flux24.ro

Andrei Cruceru, director general al furnizorului de servicii IT Nova Tech Integrated Solutions, anterior manager pentru vânzări către sectorul public la Asesoft International, compania fondată de Sebastian Ghiță, și-a ridicat participația la 65%, cumpărând noi acțiuni, la un an după o operațiune similară. La acel moment, Cruceru a preluat 15% din acțiuni de la Răzvan-Iulian Băicoianu, pentru ca acum să mai preia 10%, de la Giorgia Bordușanu. Bordușanu a fost Internal Communication Manager la Asesoft International în perioada decembrie 2012 – septembrie 2015.

Nova Tech Integrated Solutions a fost înființată în iulie 2015 de către Răzvan-Iulian Băicoianu – 5% și Liviu Mircea Uruc – 95%, un apropiat al lui Sebastian Ghiță conform informațiilor vehiculate în presă. Uruc este acționar, printre altele, și la Affichage Romania, unul dintre cei mai mari jucători din industria outdoor din România. Băicoianu deține participații la Acces RB All Solutions și Switch Netlan Communication, ambele cu sediul în județul Prahova, scria aceiași sursă în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here