Jandarmii si ofiterii tupelor Serviciului Politiei de Interventie Rapida (SPIR) au evacuat aproximativ 50 de militanti anti-NATO din Fabrica Timpuri Noi din Bucuresti, miercuri, 2 aprilie 2008. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

Ministerul Afacerilor Interne dispune internarea psihiatrică forțată a unui fost luptător SAS, Paul Feroiu, care a făcut mai multe dezvăluiri despre corupția din cadrul sistemului.

În apărarea lui Feroiu a intervenit președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică.

„#REVOLTĂTOR
Internare “la pat” în Secția Psihiatrie, forțată, a unui coleg care a îndrăznit să vorbească despre nemerniciile sistemului. Și despre nemernicii din sistem, adaug eu.
Iată noile mijloace moderne de băgare a pumnului în gură în Ministerul Afacerilor Interne!

Concluzie: dacă îndrăznești să te iei de guler cu EI și nu mai au nicio variantă de a te aduce la tăcere, te internează la psihiatrie.

Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor “Cosa Nostra”, ne scârbește irevocabil, ne întoarce în timp spre vremurile lui Ghe. Gheorghiu Dej. Și îmi manifest public sentimentul de revoltă împotriva oricărei tentative de îngropare a democrației și a liberei exprimări garantate de Constituția României!

RUȘINE, M.A.I. ! ‼️ Rușine Bode, e timpul să pleci! ‼️

Bogdan Bănică
Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS”, spune Bogdan Bănică.

„S-a întrecut măsura, domnilor”

Și Paul Feroiu, fost luptător la Serviciul de Acțiuni Speciale, a reacționat pe Facebook, susținând că se „continuă cu abuzurile” împotriva sa.

„ROMANIA SECOLULUI XXI. O INCERCARE DE INTERNARE FORTATA LA PSIHIATRIE. DOMNULE CMS. SEF FETEANU, DOMNULE CMS. SEF GURITA HORATIU, CINE VA DAT ACEASTA PUTERE SI CALITATE SA MA INTERNATI LA PSIHIATRIE???

DOMNUL INCOMPATIBIL, DR. DIACONESCU CONTINUA CU ABUZURILE VA ROG PE TOȚI SA DISTRIBUITI ACEASTA POSTARE A MEA. VA ROG SA INTRECUT MASURA RAU DOMNILOR, DOAMNELOR, SE INCALCA CONSTITUTIA TARI, DEMNITATEA SI ONOAREA INDIVIDULUI DOMNULE CMS. SEF FETEANU, EXISTA O PROCEDURA PRIN CARE SUNTETI OBLIGAT CAND SEMNATI PENTRU, SA VA TRECETI, NUMELE, PRENUMELE SI GRADU”, spune Feroiu într-o postare publică.

Ar putea fi o imagine cu text

2 COMENTARII

  1. Sa se duca sa se interneze in spital domnii sefi care au semnat aceea adresa ca au probleme cu +mansarda+dupa cum se vede !!!!! Huoooooooooooooooooooo Lingailor !!!!!!

  2. Cam multe lucruri trebuie sa ducă cu el la internare. Copii xerox, bani, adeverințe, bilete de trimitere….
    Poate pleacă într-un mic concediu într-o tara în care și-a făcut cerere de azil politic. Sigur ii ajunge numai buletinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here