Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a declarat că s-a aflat în acest week-end în autoizolare, imediat după ce s-a stabilit că prefectul de Cluj este depistat pozitiv.

Prefectul Abrudean a fost săptămâna trecută la Ministerul de Interne unde a avut o discuție și cu ministrul Marcel Vela. Din fericire pentru ministru discuția a avut loc cu respectarea măsurilor de distanțare sanitară și cu mască de protecție, așa că rezultatul lui Marcel Vela la testul coronavirus a venit negativ.

Vela a reamintit importanța respectării măsurilor de protecție împotriva coronavirusului și spune că, după ce a venit rezultatul, și-a reluat activitatea obișnuită la minister.

“În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare COVID-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat şi eu şi soţia mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. În cursul acestei dimineţi, ne vom interna cu toţii la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj”, a declarat, duminică, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here