PSD-istul clujean Vasile Dîncu vizitează azi centrul de refugiați deschis în hotelul Hotel&Vila GRANATA, care îi aparține lui Neluțu Varga, finanțatorul CFR Cluj și amicul ministrului.

De altfel, potrivit unor surse, politicianul clujean ar fi unul dintre finanțatorii din umbră ai echipei de fotbal CFR Cluj.

Dâncu va fi însoțit de Paun Rohovei, Însărcinatul pentru Afaceri al Ucrainei la București, și de președintele Fotbal Club CFR 1907 Cluj, Cristian Balaj.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență Cluj a decis prin Hotărârea nr. 93/21 martie 2022, deschiderea, la Hotel&Vila GRANATA, a unui centru suport integrat de triere, informare, consiliere, consultanță juridică, asistență medicală, ocuparea unui loc de muncă cu sprijinul instituțiilor statului abilitate, pentru persoanele cu cetățenie ucraineană care sosesc în România și care solicită sprijin privind cazarea pe termen scurt și mediu. 

După vizită, începând cu ora 19.00, Dâncu și suita lui vor participa la spectacolul „Credință și Onoare”, care va avea loc la Opera Națională Română Cluj-Napoca.  În cadrul spectacolului, organizat de Ministerul Apărării Naționale, care face parte din campania „Recunoștință veteranilor de război”, vor concerta Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale și Corul Tronos al Patriarhiei Române.

3 COMENTARII

  1. Mai bine se intitula concertul RECUNOSTINTA REZERVISTILOR. MILITARI.carora acest nefericit le-a taiat pensiile cu 10% in timp ce a marit pensiile speciale ale magistratilor cu 10%….du-te la razboi cu Predoiu si cu magistratii in frunte……SAU DEMISIA DE URGENTA….!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here