Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că au început procedurile pentru ultima tranșă de exproprieri necesare pentru Autostrada Transilvania.

Tronsonul pentru care au fost aprobate exproprierile are lungimea de 13,5 kilometri. Ministrul Cătălin Drulă estimează că ordinul de începere a lucrărilor ar putea fi dat peste câteva săptămâni.
„Astăzi, în şedinţa Executivului am adoptat hotărârea pentru ultimele exproprieri de culoar necesar în judeţul Sălaj pentru Autostrada Transilvania. E vorba de sectorul dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău (lung de 13,5 km, în valoare de 384 milioane de lei). Antreprenorul a depus deja proiectul pentru autorizarea lucrărilor, iar în următoarele săptămâni vom emite autorizaţia de construire şi vor începe lucrările (18 luni – termen de execuţie)”, a anunţat Cătălin Drulă pe Facebook.

Ministrul Drulă a prezentat stadiul lucrărilor şi pe celelalte tronsoane ale autostrăzii Transilvaniei.
„Şi pe alte sectoare ale acestei autostrăzi, dintre Cluj şi Oradea, sunt veşti bune. Spre exemplu, pe Nădăşelu-Mihăieşti, în capătul dinspre Cluj, unde se lucrează intens, din această primăvară. Celelalte sectoare sunt fie cu contracte semnate, aproape de debutul lucrărilor, fie în licitaţie. Mult prea mulţi ani Autostrada Transilvania s-a construit doar pe hârtie. Acum o transformăm în realitate”, a precizat Cătălin Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here