Marian Vanghelie a declarat joi la Antena 3 că fostul prim adjunct al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, lua milioane de euro mită de la oameni care au reușit să facă afaceri de miliarde cu terenurile statului român.

„Aceste sute de milioane de euro se dădeau pe niște drepturi litigioase care erau cumpărate pe te miri ce. Vorbesc de dosarele ANRP. (…) Într-un singur an s-au dat două miliarde de euro pe niște drepturi litigioase cumpărate de niște „băieți deștepți”. Dădeau și ei zece milioane de euro pe un drept litigios și luau 100-150 de milioane”, a spus Vanghelie, joi seară, la Antena 3, potrivit flux24.ro.

Potrivit lui Vanghelie, s-a dat mită și de 25 de milioane de euro chiar în sediul SRI.

„Nu vreau să dau nume, am spus la modul general. Sunt foarte mulți în procese și le e frică să vorbească”, a mai spus fostul primar.

Citește și: DNA solicită redeschiderea dosarului lui Maior la ÎCCJ

4 COMENTARII

  1. Nuuu credddddd!
    Doamne fereşte! Da ce dracu au făcut cu atâţia bani?
    De fapt şi la urma-urmei serviciul ăsta mai e românesc, Dumnezeule?
    Se pare că lupul a ajuns demult stăpân la oi!!!!!

  2. Serviciu asta a distrus Romania si pe timpul lui Ceausescu si dupa revolutie atunci il tineau pe Ceausescu ca intr o bula de sticla sa nu ia contact cu realitatea iar dupa revolutie au santajat oameni politici avand informatii despre toti , si beneficiind de bugete enorme si si totusi romania a fost pradata din toate directiile au lucrat doar pentru interese straine si ale lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here