Kristina Noviţkaia (30 de ani), o cunoscută dansatoare profesionistă, a fost găsită moartă, în apartamentul ei din Bodrum (Turcia), de pe coasta Mării Egee.

Potrivit primelor informații din cadrul anchetei demarate de către autorități, trupul neînsufleţit a fost găsit într-o poziţie aşezată pe scaun, în mijlocul camerei, cu mâinile încătuşate la spate şi o pungă de plastic pe cap.

Ușa era încuiată din interior, iar o cheie se afla în gaura cheii, spun rapoartele care citează poliția turcă. Ferestrele erau blocate și nu exista nici o urmă de luptă. Frânghii, cărbune și o eșarfă au fost, de asemenea, găsite la fața locului.

Potrivit anchetei demarate de poliţia locală, ipoteza principală confirmă o posibilă sinucidere, însă prietenii spun că tânăra „iubitoare de viaţă”, „veselă” nu şi-ar fi luat niciodată propria viaţă. 

Cu toate acestea, au adăugat că era discretă în privința vieții sale private din Turcia, unde a trăit și a lucrat ca interpret și instructor de dans. „Nu credem că s-a sinucis”, a declarat un prieten pentru presa locală, potrivit romaniatv.net.

Poliţia a fost alertată, după ce familia, prietenii şi vecinii nu au mai putut-o contacta.

Trupul neînsufleţit al dansatoarei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală pentru o autopsie, mai scrie sursa citată.

Potrivit poliției turce, camerele CCTV nu au arătat nicio vizită din data de 31 decembrie, atunci când Kristina a primit o comandă de mâncare. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă.

Dansatoarea ucraineană Kristina Noviţkaia a absolvit Universitatea Națională de Lingvistică din Kiev, unde a studiat limbi orientale. Vorbea fluent turcă și lucra ca interpret profesionist şi coregraf.

Citește și Cinci copii de 13 și 14 ani au fost arestați pentru omor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here