Cluj-Napoca este foarte ofertant atunci cand vine vorba de destinatiile de vacanta, deoarece este un oras mare si are un patrimoniu arhitectural deosebit, evenimente culturale, festivaluri, parcuri, locuri linistite unde te poti relaxa dar si viata de noapte. Exista atat de multe lucruri minunate si distractive de vazut si de facut incat foarte multi straini dar si romani aleg sa isi petreaca cel putin un week-end in Cluj-Napoca.

Inchirierea unei masini  este ceva ce multi oameni o fac atunci cand merg in vacanta, sau pentru uz personal, motivul fiind unul destul de evident: situatia financiara

  1. Programează din timp masina inchiriata pentru a economisi bani. La fel ca si biletele de avion, daca vrei sa mergi in concediu, atunci trebuie sa iti rezervi perioada in care vrei sa ai la dispozitie o masina de inchiriat. Acest lucru este valabil mai ales in preajma sarbatorilor de Craciun si de Paste dar si in perioada Iulie-August cand de obicei toate firmele de rent a car sunt fully booked.
  2. Inainte de a face o rezervare este important sa obtii informatii despre agentia de rent a car, deoarece cererea pentru masini de inchiriat Cluj este atat de mare, este bine sa stii ca parcurile de automobile sunt limitate in numarul de masini. De aceia oamenii vor cauta cele mai multe modalitati de a-si rezerva o masina pentru o perioada anume. Afla numarul de masini disponibile pentru perioada concediului tau, tarifele practicate si implicit intreaga gama de autoturisme disponibila. Întotdeauna verifica recenziile pe Google, este o modalitate eficienta atunci cand trebuie sa te decizi ce firma de rent a ca vei alege.
  3. Compara si alege cea mai buna firma de inchirieri auto Cluj. 

Folosind unele din cele mai renumite site-uri, poti sa gasesti cele mai rentabile oferte de inchiriere, promotii in functie de perioada dorita. Asigura-te ca utilizezi o firma care nu percepe nicio taxa ascunsa si implicit ofera cea mai buna rezonanta.

  1. Firmele de inchirieri masini aeroport Cluj sunt mai scumpe. Nu miza pe acest lucru atunci cand te intorci din strainatate. Afla ca pretul acestor agenti de inchirieri este cu mult peste cota de piata. Acest lucru se datoreaza in parte taxei de spatiu si costului aferent inchirierii spatiului din incinta aeroportului.
  2. Nu plati niciodata suma integrala in avans! Este cel mai bine sa nu platesti in momentul in care ai gasit serviciul de inchiriere al masinii. Unele firme de rent a car Cluj percep un avans in anumite perioade ale anului.
  3. Limiteaza-te la a analiza costurile, contractul de inchiriere si modelele de masini atunci cand mergi la o agentie de inchirieri masini Cluj. Iar daca ai gasit altceva, poti oricand sa iti schimbi planurile si sa anulezi rezervarea. Printr-o rezervare timpurie, blochezi cele mai bune preturi, cele mai eficiente masini, incat sa nu iti faci griji.
  4. Analizeaza optiunile de asigurare si  alte servicii aditionale. Fiecare asigurare a masinii variaza de la o tara la alta, de la un dealer la altul si implicit vin cu o taxa suplimentara de asigurare. In general, trebuie sa platesti ceva in plus in cazul in care survine un accident nedorit. 
  5. Furnizorii de rent a car Cluj ofera optiuni multiple pentru astfel de servicii, insa, masina trebuie sa detina o asigurare CASCO, o asigurare personala incheiata pe baza unui contract. In acest fel salvezi o multime de bani si de timp. Stabileste in prealabil o discutie cu agentul de rent a car pentru a obtine toate informațiile necesare.

Recomandarea este sa optati pentru o firma de inchirieri auto fiabila si cu reputatie buna precum Rentanddrive, fara taxe ascunse si cu preturi competitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here