Monica Hill, (cu numele real de Buda Monica) o tânără clujeancă fotomodel, acuză că a fost violată de ”Ureche”, unul dintre finii interlopului Nuțu Cămătaru.

Tânăra susține că ar fi fost atrasă într-o cursă regizată de ”Ureche” și de apropiații lui, șoferul și secretara bărbatului acuzat de viol.

Pe de altă parte, potrivit stenogramelor înregistrărilor de la dosarul proxeneților din Dej publicate de Ziar de Cluj, ea este apropiata de cei acuzați de procurorii clujeni. Tânăra reproșează că ea „nu e nici din DEJ, nici din Bistrița, să se f**ă pe 50 de EURO”. 

 Cancan.ro a intrat în posesia unor amănunte halucinante din dosarul afaceristului ”Ureche”, cel care, zilele trecute, a fost arestat preventiv după ce ar fi violat-o pe Monica Hill, fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis arestarea lui „Ureche” pentru viol

În cursul zilei de miercuri, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au admis cererea depusă de procurorii de la ”Crimă organizată” și au încuviințat arestarea preventivă a lui Florin Belu, cunoscut în ”lumea bună” din București drept ”Ureche”.

”Admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN, fiul lui …, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 Cod penal. În temeiul art. 226 alin. 2 C.pr.pen., va dispune arestarea preventivă a inculpatului BELU FLORIN-IOAN pentru o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 03.03.2021, până la data de 01.04.2021, inclusiv.

În temeiul art. 230 C.pr.pen., va emite mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului. În temeiul art. 275 alin. (3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru prezenți, respectiv de la comunicare, pentru absenți. Pronunţată în camera de consiliu azi, 03.03.2021”se arată în decizia judecătorilor.

Florin Belu, acuzat de viol

 Florin Belu, zis „Ureche”, arestat preventiv pentru viol

Ar fi pus la cale o adevărată „regie”

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, controversatul milionar ”Ureche” ar fi pregătit un scenariu laborios pentru a ajunge la sexoasa brunetă. Victima controversatului afacerist le-ar fi povestit anchetatorilor, cu lux de amănunte, modul în care a fost racolată, dar și coșmarul pe care l-a trăit în apartamentul lui Florin ”Ureche”, unde a fost sechestrată.Conform unor date din dosar, inițial, fotomodela lui Botezatu ar fi fost abordată, prin intermediul unei rețele de socializare, de șoferul lui Florin Belu. Ulterior, ca scenariul cu filmarea unui spot publicitar să fie cât mai credibil, finul lui Nuțu Cămătaru și-ar fi pus secretara să o contacteze pe Monica Hill și să aranjeze întâlnirea în apartamentul acestuia, unde, chipurile, ar fi urmat să aibă loc filmarea reclamei. 

 Monica Hil, victima lui Florin ”Ureche”?

Clipe de teroare în casa lui Florin „Ureche”

Fosta ”logodnică” a lui Cătălin Botezatu ar fi avut parte de clipe de coșmar în casa lui Florin Belu. Potrivit datelor din dosar, controversatul afacerist i-ar fi luat telefonul brunetei și ar fi recurs la amenințări pentru a o intimida. Din câte se pare, focoasa brunetă din Cluj nu ar fi singura victimă a omului de bază al Cămătarilor.

”I-a confiscat telefonul, a sechestrat-o și, pentru a o intimida, a amenințat-o că o distruge. I-ar fi spus că are multe relații, în special în lumea media, și că îi este foarte ușor să-i distrugă cariera dacă nu face ce-i spune el. Pur și simplu, a terorizat-o. Din câte se pare, acesta ar fi avut doi complici, șoferul și secretara care au abordat-o pe tânără”ne-a declarat o sursă D.A.S.

Conform acelorași surse din mediul judiciar se pare că cel puțin alte două domnișoare i-ar fi căzut pradă lui ”Ureche”. 

Cu cine și-a mai încercat „Ureche” norocul?

Florin Belu ar fi pozat într-un mic „Don Juan”, iar, de-a lungul timpului, și-ar fi încercat norocul cu mai multe vedete din România. În urmă cu câțiva ani, în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora „Ureche” ar fi curtat-o pe Andreea Raicu. Avansurile sale nu ar fi avut prea mare succes, iar vedeta l-ar fi refuzat categoric.

Nu la fel s-ar fi întâmplat și în cazul Mihaelei Borcea, cei doi având o relație cu ceva timp în urmă, potrivit surselor noastre. Se pare că fosta soție a lui Cristi Borcea ar fi căzut în mrejele „Don Juan-ului” și, pentru o perioadă, cei doi au încercat să construiască o relație, însă mirajul s-a spulberat repede.

Ziar de Cluj arată că aspecte relevante cauzei privitoare la foloasele obținute de către numitul Jula Lucian Dorin, de pe urma practicării prostituției de către numita Jula Iulia Laura reies și din conversația din data de 28.04.2020, ora 16:52, dintre numita Vituș Renata Ana Maria și numita Buda Monica (amanta numitului Jula Lucian Dorin), discutând despre relația pe care o are Monica Buda cu Jula Lucian și modul în care Jula Lucian și Pop Codin determină persoane de sex feminin să se prostitueze în folosul lor”, se arată la dosar. 

Pe data de 1 aprilie, Monica Hill a dat un inverviu celor de la Antena Stars în care vorbea de problemele în relație, cum și-a amânat plecarea în Germania și problemele pe care le are iubitul ei din cauza stării de urgență. Oare despre cine vorbește? 

RENATA: Da, știu, da’ na așa o fost să fie, îți dai seama o fost semne pe bandă rulantă că nu-i bine ce fac, și ce vrei să mă împac cu el, să mă duc înapoi să ce:

BUDA MONICA: Vrei să-ți zic ceva?

RENATA: Ce?

BUDA MONICA: Dacă tot ai început cu chestia asta și nu te-o deranjat foarte tare să o faci și pula mea, fă-o! Fă-o, da fă-o pentru tine.

RENATA: Da normal, bine, da uită-te (n.l. nu se înțelege) aicea…

BUDA MONICA: Adică tu, tu chiar poți să faci lucrul ăsta, mă refer să faci, nu știu… să ai altă viață și să nu mai depinzi de ai tăi și pula mea.

RENATA: Da normal MONI, dar io în club nu mă mai duc, asta zic la toată lumea.

BUDA MONICA: Da să nu mai dai niciodată nimic la nimeni, nimic.

RENATA: Pai nici acuma, fii atentă, io am vrut să îmi iau niște ochelari, ceva ochelari de la Dolce Gabana, și i-am spus lui că vreau să îmi iau și o zis că nici poveste să dai atâția bani, gândește-te la 200 de euro, no ce bani îi ăia, o zis că nu, nu, nu… că banii ăia, că îi punem noi deoparte, că pula mea și acuma când m-o văzut că mi-am pus poză cu ei, m-o și căutat, fix în seara aia m-o căutat, că omu o vrut să afle de unde am avut banii, sau că am avut bani și nu i-a, dat, știi?

BUDA MONICA: No, io mă prind de chestiile astea, no și să mă împac cu el să ce, iară să îmi ceară sau ce?

BUDA MONICA: Da soro, păi na pula mea

RENATA: Și cum ai spus tu… de unde are 4000 să-și facă acuma Bentleiul, o avut tot timpul cum ai spus și tu.

BUDA MONICA: Soro, vrei să-ți zic ceva, eu nu că… eu știu foarte bine că oamenii ăștia au bani foarte mulți puși deoparte.

RENATA: Îhm… da o zis că nu are nimic.

BUDA MONICA: Și JULA are, ar putea oricând să i lase pe asta.

RENATA: Da, da, da…

BUDA MONICA: Atâta că el vrea mai mult, mai mult, și de asta nu o sa o lase niciodată, pentru că, setea asta a lui de a vrea mai mult, nu se sfârșește.

RENATA: Păi zi-mi și mie de ce nu o vrut să-mi dea 150 de lei, ești nebună, nici 50 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here