Potrivit Replica de Constanța, Monica Macovei, anchetată după ce a provocat un accident între 2 Mai și Mangalia, l-a dat în judecată pe procurorul care anchetează accidentul în care este implicată.


Potrivit informațiilor, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai. De atunci a trecut o lună şi jumătate, iar acțiunea penală pentru vătămare corporală bate pasul pe loc. Mai exact, Monica Macovei ar putea scăpa basma curată, pentru că victima nu a depus încă plăngere penală.

Bărbatul accidentat de Monica Macovei a stat o lună şi jumătate la ATI, mai spune sursa citată.

Reamintim că pe data de 8 octombrie Monica Macovei se întorcea din localitatea Limanu și, după ce a trecut podul de la Mangalia, aflată la volanul autoturismului propriu, a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un motociclist care circula regulamentar. Acesta a suferit zone extrem de grave și a fost transportat la Spitalul Județean, iar ulterior transferat la un spital din București.

Citește și: Protest în fața Prefecturii Cluj sub umbra comunismului și a pumnului ridicat

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here