Un motociclist și o tânără au fost accidentați în Piața Gării din Cluj Napoca de o autoutilitară, fiind necesară intervenția unei echipe SMURD care a acordat îngrijiri medicale de urgență.

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs în Piața Gării din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 17.00.

Pompierii au găsit o autoutilitară și o motocicletă avariate, iar cele două persoane, care se aflau pe cea din urmă, necesitau asistență medicală de urgență.

Cei doi tineri prezentau suspiciuni de fracturi, erau în stare de conștiență și cooperanți. Cei doi au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, a transmis ISU Cluj.

Din primele date ale IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism care se deplasa din direcția străzii Giordano Bruno, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa din zona centrală, înspre gară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here