Municipiul Dej va avea o rețea de apă și canalizare în valoare de peste 8,7 milioane de euro. Lucrarea face parte din cadrul unui proiect derulat de CJ Cluj.

Potrivit CJ Cluj, „la nivelul municipiului Dej se vor realiza lucrări în cuantum de 8,773.098 euro. În concret, localitatea clujeană va beneficia de o nouă rețea de distribuție a apei potabile de aproximativ 5,5 km, o rețea nouă de canalizare în lungime de 25 de km, trei noi stații de pompare a apei potabile, 11 stații de pompare a apei uzate și de o conductă de refulare a apei uzate menajere de cca. patru km. Totodată, se vor reabilita peste șase km de rețea de distribuție a apei potabile, precum și aproximativ cinci km de rețea de canalizare.
Lucrările vor fi executate de către Compania de Apă „Someș” S.A, în baza contractului de lucrări numărul patru din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014-2020”, proiect cu finanțare europeană în valoare de 355,6 milioane de euro, câștigat la finele anului 2018.

Citeste si Bărbat din Dej arestat după ce a violat-o pe fiica femeii cu care trăia. Copila are 15 ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here