scris de Grumăzescu Andreea-Maria

Municipiul Turda organizează o acțiune de ecologizare a malului râului Arieș, în parteneriat cu AN Apele Romane – SGA Alba-SH Turda, Serviciul Situații de Urgență, Compania de Apă Arieș Turda, Domeniul Public Turda, Colegiul Tehnic Turda, Batalionul 814 Tancuri Mihai-Vodă Turda și operatorul de salubritate menajeră SC Supercom SA.

Evenimentul va avea loc joi pe 16 martie 2023, începând cu ora 9:30, pe malul Arieșului în zona podului de la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

Autorităților locale depun eforturi prin acest tip de acțiuni pentru a contribui la eliminarea deșeurilor din natură, susținând astfel protejarea mediului înconjurător. Toți cei care își doresc să contribuie la dezvoltarea și menținerea spațiului verde sunt invitați să se alăture.

Echipa din Primăria Turda – Compartimentul Protecția Mediului împreună cu partenerii săi vor pune la dispoziția voluntarilor saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, operatorul de salubritate menajeră SC Supercom SA va asigura ridicarea deșeurilor colectate.

Se face apel la toate ONG-urile și voluntarii din comunitatea locală pentru a se alătura acestei campanii și pentru a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos. Acțiunile de acest fel conduc societatea către un viitor mai bun, mai sănătos, mai verde.  Evenimentul, în sine, reprezintă o oportunitate excelentă de a ne implica în protejarea mediului înconjurător și de a educa populația cu privire la importanța depozitării deșeurilor în locuri special amenajate.

Suntem mândri să organizăm această acțiune de ecologizare a malului râului Arieș, împreună cu partenerii noștri, și suntem recunoscători tuturor voluntarilor care se alătură acestei campanii. Sperăm să avem o prezență semnificativă din partea comunității noastre și să facem o diferență reală în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător„, a declarat primarul municipiului Turda.

Dacă sunteți dornici de a vă înscrie ca voluntar la această acțiune de ecologizare, sunteți rugați să contactați Primăria Turda – Compartimentul Protecția Mediului la numărul de telefon: 0751.235.553, Camelia Mic sau să trimiteți un e-mail la adresa protectiamediului@primariaturda.ro.

Citește și: Proiectul „Din Grijă pentru tine” ajunge în municipiul Turda, oferind consultații și investigații medicale gratuite pentru toți cei interesați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here