UNITED KINGDOM - JANUARY 01: Photo of MOTORHEAD; 'Fast' Eddie Clarke performing on stage at the Electric Circus (Photo by Paul Welsh/Redferns)

„Fast” Eddie Clarke, ultimul membru supravieţuitor din componenţa iniţială a formaţiei britanice de heavy metal Motorhead, s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani, informează DPA.

”Suntem devastaţi să vă dăm această veste… că Edward Allan Clarke – sau aşa cum îl ştiam şi îl iubeam cu toţii, Fast Eddie Clarke – s-a stins din viaţă în pace ieri”, spune anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a formaţiei.

”’Fast Eddie… continuă să cânţi rock and roll acolo sus aşa cum se aşteaptă toţi cei din familia ta Motorhead să faci”, se mai spune pe pagina de Facebook.

”L-am văzut pe Eddie nu cu mult timp în urmă şi era într-o formă grozavă, aşa că este un şoc total”, spune fostul toboşar al trupei, Mikkey Dee.

Clarke s-a alăturat formaţiei în 1976, contribuind la cel mai cunoscut hit al trupei, ”Ace of Spades”, şi la alte piese alături de liderul trupei Ian ‘Lemmy’ Kilmister, care a murit în 2015.

1 COMENTARIU

  1. Cam repejor trec rockerii ăștia în lumea cealaltă.. or fi drogurile de vină, mă gândesc.
    Motorhead a fost unul din grupurile cu adevărat ne-ascultabile, chiar de către fanii heavy metal. Zgomote sacadate, urlete, vâjâieli de nesuportat, toate pe o calitate audio absolut mizerabilă. Acum află și el adevărul și ce ar fi trebuit să facă în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here