La sfârșitul lunii octombrie 2018, Teofil Pop a fost achitat definitiv de către judecătorii Curții de Apel Cluj. În motivare, magistrații Mihaiță Lucian Marian și Claudia Ilieș spun că nu există raport de cauzalitate între conduita directorului Clinicii Interservisan și moartea pacientului Constantin Costea. Practic, instanța a decis că nu se poate reține culpa medicală în sarcina lui Teofil Pop. Vă prezentăm motivarea judecătorilor Curții de Apel Cluj.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Cluj.

3 COMENTARII

  1. Normal ca nu este tras la raspundere penala deoarece are pile pana sus in inaltul cerurilor si atunci te intrebi de ce a fost scos basma curata de domnul general de la bucuresti fost sef I.G.P.R. in prezent mare avocat.

  2. Acel om a avut ghinion sau i s-a terminat ata. Noi, ceilalti, supravietuim nu datorita eticii profesionale a medicilor din cluj (la care, majoritatea au renuntat demult), ci pentru ca mai avem zile. Cred ca multi aveti de relatat povesti horror despre „mari spitale” din Cluj, de stat sau particulare, „mari medici”, etc. Cititi” Medicina lenta”, Victoria Sweet, ca sa va reamintiti ce inseamna medicina, Hipocrat si medicii „fara de arginti”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here