Horia Nasra, președintele PSD Cluj, îl atacă pe Klaus Iohannis pentru că acesta a refuzat să accepte numirile a doi politicieni PSD în funcțiile de ministri ai Transporturilor și Dezvoltării Regionale. 

”La Cotroceni nu mai avem un preşedinte, ci un Agamiţă Dandanache care încurcă Constituţia Romaniei cu o scrisoare pierdută prin care oricum, logic, nu poate explica cele două refuzuri. Sunt două ministere importante a căror activitate este blocată de Iohannis. Este o atitudine inadmisibilă, printr-un astfel de comportament Klaus Iohannis pune în paranteză Constituţia României chiar în timpul Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Preşedintele ar trebui să renunţe la orgoliile politicianiste şi să aprobe cele două numiri ale miniştrilor”, a spus Nasra.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni, că va refuza şi noile propuneri de miniştri, respectiv Lia Olguţa Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării şi Mircea Drăghici la ministerul Transporturilor.

”Da, aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi, două vor fi finalizate documente şi reexaminate la Guvern”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

El a mai afirmat că motivle refuzului au fost invocate în scrisorile trimise premierului Viorica Dăncilă.

”Nu am primit niciun fel de alte propuneri şi discuţiile pe care le-am purtat nu au viozat alte propuneri”, a adăugat şeful statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here