Devine tot mai clar că cea de-a treia aventură a lui Dan Petrescu pe banca alb-vișiniilor se apropie de sfârșit. Chiar în ziua meciului cu FC Argeș, patronul Neluțu Varga l-a pus la punct pe antrenorul care a obținut cele mai importante performanțe din istoria clubului.

Zilele trecute, Petrescu a transmis că nu va continua pe banca „feroviarilor” dacă nu este susținut public de conducere, însă răspunsul venit dinspre lojele din „Gruia” nu e nici pe departe unul care să-l mulțumească pe „Bursuc”.

Patronul Neluțu Varga spune că e dezamăgit de rezultatele clujenilor din acest sezon, lăsând de înțeles că despărțirea de tehnician e tot mai aproape.

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. (…) Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid.

Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a spus Nelu Varga.

Sursa: GSP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here