scandaluri petrecute acolo – un nou act de violenţă şochează! De această dată nu bodyguarzii au bătut un client, ci chiar unul dintre barmanii clubului! Acesta, nici una, nici alta,  i-a crăpat unui client mai înfierbântat, ţeasta, cu o sondă, pentru că respectivul – un familiar al localului şi fost angajat – încercase să urce pe bar şi să danseze, ca şi-n alte rânduri. A fost dus de urgenţă la U.P.U. iar medicii i-au cusut rana cu trei copci.

 

Luni, 15 ianuarie, tânărul în vârstă de 22 de ani aşteaptă, smerit, la uşa cabinetului de consultaţii al I.M.L. Cluj. Întrebat de reporterul „Gazeta de Cluj” despre scopul vitizei sale, omul şi-a condiţionat povestirea de păstrarea confidenţialităţii numelui său – fiind student şi în acelaşi timp barman la un local de centru, fost angajat, cu câteva luni în urmă chiar la ”Janis”. După ce-l asigur de acest lucru, tânărul îşi începe, avântat, relatarea: „Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 7 ianuarie, după ora şase dimineaţa şi întârzierea cu care m-am prezentat la I.M.L. se datorează faptului că am fost silit să stau în casă o perioadă de timp şi apoi să fiu prezent la nişte examene de la facultate. Dar să vedeţi ce s-a întâmplat acolo: lucrasem la „Janis” până-n iulie 2017 şi, cuprins de melancolie pentru atmosfera de acolo, după ce pe la 4.30 dimineaţa am ieşit de la lucru, am zis să mă distrez şi eu puţin la fostul meu loc de muncă.  La un moment dat, prietenul aflat cu mine a vorbit cu bodyguarzii să ne lase să urcăm pe bar şi să dansăm puţin acolo, înainte de închidere – şi a primit, se pare acceptul lor. Am zis să încerc eu primul şi am urcat cu fundul pe bar – însă repede am fost dat jos de un barman, unul Mihai. Eu l-am înjurat şi i-am spus să iasă cu mine afară dacă vrea să rezolvăm treaba între noi, bărbăteşte, dar a apărut imediat un bodyguard şi ne-a despărţit. Ori, în momentul când am vrut să mă depărtez de bar am încasat o lovitură de pahar „collins” în cap”. Tânărul povesteşte în continuare că a început să sângereze puternic şi a apelat la 112 după care, la scurt timp, o ambulanţă l-a transportat la U.P.U. „40 de minute am tot sângerat, fiind astfel lăsat de către medici, în mod intenţionat, sub supraveghere, ca să nu-mi apară cumva un hematom în locul respectiv. Apoi mi-au cusut rana cu trei copci”, explică tânărul.  Între timp, a rămas câteva zile acasă, apoi a ieşit cu chiu cu vai până la facultate şi a susţinut şi două examene, cu succes. „Am vorbit cu băiatul respectiv pe facebook şi el mi-a spus că mă despăgubeşte cu o sută de euro, numai să nu-i fac plângere la poliţie. I-am zis că nu-i suficient, iar acum am venit să-mi scot certificat medico-legal, să văd câte zile de îngrijire primesc”, adaugă tânărul, cu aer şmecheresc. Este poftit curând în cabinet, de unde se întoarce cu un certificat în care medicii i-au recomandat între 12 şi 13 zile de îngrijiri medicale. Apoi, în timp ce-şi împătură cu grijă hârtia, concluzionează: „Au mai urcat de nenumărate ori băieţi şi fete şi au dansat pe bar, atunci când erau piese care le plăceau şi chiar şi nouă ni se mai permitea acest lucru, la ora închiderii. Dar şi dacă n-ar fi fost permis, bodyguarzii erau acolo, situaţia sub control. Nu trebuia să arunce cu paharul în mine, chiar dacă mai târziu şi-a cerut scuze şi s-a justificat că a vrut doar să mă stropească”.

Janis Club

Până la închiderea ediţiei, tânărul nu a făcut deocamdată plângere la Secţia 1 de Poliţie – semn că: ori s-a împăcat cu barmanul la un preţ convenabil, ori că n-a avut timp să depună plângerea şi o va face curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here