Cantareata pasionata de sport a trecut de la sala de fitness si kangoo jumps de care se declara pana nu demult indragostita si a trecut la sporturi extreme.

Saptamana trecuta, Nico a descoperit distractia la Aventura Parc din Brasov, acolo unde timp de trei ore a pornit pe trasee periculoase: s-a catarat in copaci, a mers pe sarma, s-a dat cu tiroliana si alte asemenea elemente care o ajuta nu doar sa se mentina tanara, ci o si distreaza.

„Prietenilor mei le este inca teama, iar sotul meu nici nu vrea sa auda. Eu am spus, de ce nu? E un sport pana la urma… M-am dat cu tiroliana si am facut traseele albastre care sunt de o dificultate medie, considerate a fi cele mai placute, dar am ales apoi si trasee de dificultate mai ridicata. M-am urcat in copaci, am facut acrobatie. Mersul pe sarma mi-a provocat cele mai mari emotii, dar stiam ca sunt in siguranta si chiar mi-am dorit sa inving aceasta frica. Pot sa spun ca acest loc a devenit unul in care, cel putin pentru o perioada voi merge saptamanal, fiind un mod nu doar de a face sport ci si de relaxare si petrecere a timpului liber in natura. Vreau ca in timp sa ajung sa fac si cele mai grele trasee de acolo”, a povestit Nico. – See more at: http://stirile.rol.ro/nico-s-a-apucat-de-acrobatii-montane-888119.html#sthash.g8QnnpRC.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here